I FOUND MY WINTER JACKET

TØSEMIDDAG MED EVA TRIO

Untitled-2

PHOTO 4 + 5 BY THEIMPRESSIONISTA

Godaften piger. Jeg håber ikke, at jeg gør nogle af jer sultne med det her indlæg – det er bestemt ikke meningen. 😉 Jeg ville blot vise jer lidt billeder fra vores hyggelige pigemiddag i lørdags, hvor mine yndlings PR-piger havde inviteret på #EvaTrioDinner for at vise os det nye Legio Nova stel. Og hold nu op, hvor er det bare flot! Lur lige detaljen med skrå kant på vinglassene.. Jeg er helt solgt! Og tallerkerne er jo så yndige og elegante. Dem gad jeg godt eje! Jeg har taget ca. 30 billeder af bordet og opdækningen, og ikke 1 af dem blev dårlige.

Vi havde sådan en hyggelig middag Christina, Terese, Betina, Sandra, Ilirida og jeg, og vi endte da også med at blive riiiimelig … well … stive, hvis jeg selv skal sige det. Jeg vågnede i hvert fald op med ondt de mærkeligste steder i kroppen og med brændsår på knæene efter at have leget Magic Mike på gulvet.. Don’t ask me why. And don’t give me alcohol! Hahaha, men sjovt dét var det! Hvad synes I om stellet? For lige at skifte emnet tilbage. 😉


Evenin’ girls. I don’t hope I made you hungry with these photos – I didn’t mean to. 😉 I just wanted to show you some pics from our ladies dinner on saturday where my favorite PR-girls invited us to #EvaTrioDinner to show us their new service. Wow, it is so pretty! Check out the details on the wine glasses.. And the plates are just so elegant. I wouldn’t mind getting these myself. 

We had such a nice dinner. We ended up getting pretty drunk and I woke of with pain the weirdest places on my body and burn injuries on my knees from dancing as Magic Mike.. Don’t aske me why. And don’t give me alcohol! Hahaha, but it was so much fun. What do you think of the service? I’m trying to change the subject. 😉 

Skriv en kommentar

  • Louise

    Lige mig. -Vil overveje at ønske mig det i julegave…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I FOUND MY WINTER JACKET