10 FACTS FRA MIN MOR OG SØSTER

VINDER AF REJSEGAVEKORT TIL KILROY

Untitled-1

Hej bloggen. Så blev det tid til at offentliggøre vinderen af rejsegavekortet på 5000kr til Kilroy. Vinderen kan ses her. Stort tillykke! Hvis I ikke vandt, men stadigvæk vil/skal ud og rejse, så står Kilroy klar til at svare på jeres spørgsmål, rådgive jer om rejser, rejsemuligheder og rejsedestinationer samt hjælpe jer godt afsted, hvis I skulle have brug for det. I kan læse meget mere om Kilroy her, og så vil jeg bare slå et slag for, at I alle tager jer tid til at nyde livet og gøre de ting, I brænder for og drømmer om. Hvis I vil rejse, så rejs. Hvis I vil flytte, så flyt. Hvis I vil læse i udlandet, så læs i udlandet. Intet holder jer tilbage, og det er fantastiske minder at have med i rygsækken. Stort tillykke! Og tusind tak til jer andre for jeres deltagelse. I er så nice og bare rolig – der er flere konkurrencer på vej til jer.

Sponsoreret af Kilroy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 FACTS FRA MIN MOR OG SØSTER