VINDER AF REJSEGAVEKORT TIL KILROY

BIRGITTE HERSKIND CHECKS

Untitled-1 Untitled-3

AFFILIATE: CLICK TO SHOP

Godaften tøser. Hermed et dugfriskt outfit skudt for ca. 3 timer siden, da jeg var til et lille møde med søde Christina inde i byen. Jeg hoppede i mit lækre sæt fra Birgitte Herskind, som jeg før har vist jer på Instagram. Jeg er stor fan af sæt, og særligt når de både kan gøres afslappede og fine, så de har flere kvalifikationer. Derudover er jeg i nye chelsea boots fra JustFab, som jeg tror, jeg bliver rigtig glad for. De har en super pasform, og så giver støvlen det perfekt look til både løst tøj og stramme jeans. I kan finde et par lignende på ASOS herher og her til gode priser. Husk forresten at tjekke mit indlæg ud med 25% rabat hos ASOS her. Det gælder lidt endnu!

Good evening girls. These pictures are taken like 3 hours ago when I met with sweet Christina for at chat. I’m wearing my lovely Birgitte Herskind set with my new chelsea boots. I really love sets because they are so easy to style and can be worn as a cozy or more elegant look depending on the styling. You can find it here and you can find similar boots here, here and here. Besides, remember to check out my post with 25% discount on ASOS here.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDER AF REJSEGAVEKORT TIL KILROY