BIRGITTE HERSKIND CHECKS

OUTFIT + HAMBURG UPDATE

Untitled-1 Untitled-2

AFFILIATE: CLICK TO SHOP

Godmorgen guys. Hermed resten af outfittet fra i onsdags. I kan læse mere om det her.

Lige nu er Mark og jeg i Hamborg og besøge et vennepar. Det er så hyggeligt at komme lidt væk og opleve noget nyt. I dag skal vi ud og kigge i byen og have lidt lækker frokost, inden vi skal se Casper, som vi bor hos, spille håndboldkamp. Casper er en af Marks bedste venner, som han kender fra håndbold. Casper bor i Hamborg sammen sin kæreste Stine, da han spiller i klubben HSV som ligger i Tysklands højeste liga, så vi skal se en vanvittig god kamp i en vanvittig fed hal i aften. Det bliver så fedt! Nu vil jeg smutte igen. God lørdag!


Good morning guys. The last pics from the outfit I told you about yesterday. Read more about it here.

At the moment, Mark and I are in Hamburg to visit some friends. We’re visiting one of Mark’s best friends that he know through handball. Casper, who we’re visting, lives in Hamburg with hos girlfriend Stine and plays handball in HVS which is Germany’s highest league. Today, we’re going to see the city, eat some lunch and then go and watch Casper play a match. That’s going to be awesome! I’m heading out now. Talk to you later!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIRGITTE HERSKIND CHECKS