HOMEMADE JUICE | JUICEPRESSER

DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER #8

DSC07865

WTF? 

IMG_9217

Hvorfor er der ikke nogen der siger til mig, at jeg skal trække maven ind? No carbs for me. 

IMG_9241

“Bliver billederne gode?” Nej..

IMG_9529

“Jeg skal lige sætte tøjet ordentligt, inden du skyder..” Eller noget.

IMG_9893Når jeg bliver lidt genert på åben gade. 

IMG_0125

Bodybuilder siger du? Lad mig posere lidt for dig. 

IMG_0398

Hår-i-munden-stillingen. Den er meget populær.

IMG_0399

Jeg tror, at jeg er irriteret over solen? Men i dag fortryder jeg det..

Glamour, siger I? Sgu ikke her. I hvert fald ikke hvis man kigger alle de billeder igennem, som bliver tager til outfitshoot. Her ser I endnu et indlæg med billeder, der ikke helt er endt, som jeg godt kunne tænke mig. Hvis I til gengæld klikker på billederne, kommer I hen til indlægget, hvor billeder er redigeret og nøje udvalgt. Det er de nødt til – som I nok kan se. 😉

I kan se flere indlæg med failbilleder her, her og her.


Glamour, you say? Well, not here. At least not if you take a look at all of the pictures from an outfitshoot. Haha. If you press on the photos you will get to the post with the edited and carefully chosen pictures. That’s a must as you’ve probably noticed. 😉 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOMEMADE JUICE | JUICEPRESSER