Hjem PERSONLIGT HAR JEG NÅET MINE MÅL FOR 2015?

HAR JEG NÅET MINE MÅL FOR 2015?

af Frederikke Egel

12248563_10207462702023808_1888721832_o Sidste år satte jeg mig nogle mål, som jeg gerne ville nå i 2015. Det var alt lige fra praktiske ting til mere personlige ting. Det samme har jeg tænkt mig at gøre igen i år, da jeg synes, at det er rigtig sundt og motiverende at sætte nogle mål, som man går efter – især hvis det er realistiske mål. Det har været virkelig sjovt at kigge tilbage på, hvilke tanker jeg havde gjort mig omkring det kommende år, så jeg tænkte, at jeg lige ville lave en opsummering på, hvordan det er gået mig med at opfylde/overholde dem. I kan læse indlægget her.

1. Mere tid til vigtige ting: Det har jeg i og for sig opfyldt. Jeg har ikke været god nok til at pleje mine gamle veninder og bekendtskaber, som jeg gerne ville. Mor og far på Fyn ville jeg også gerne besøge noget oftere, men heldigvis kommer de tit til København. Spontanitet har jeg ikke heeeelt haft så meget plads til, da jeg har så mange ting, som jeg gerne vil nå i løbet af dagen, ugen og måneden. Men jeg har fået en masse nye bekendtskaber, som jeg nyder rigtig meget, så det vejer op.

2. Dårlig samvittighed over skolen: På 4. semester (det første halve år af 2015) slog jeg stadig mig selv i hovedet over skolearbejde. Jeg syntes ikke, at jeg gjorde det godt nok i løbet af semestret, men jeg kom ud på den anden side med nogle rigtig fine resultater alligevel. Det har været motivationen for, at jeg har sagt til mig selv, at jeg skulle skrue ned her på 5. semester, da det slet ikke var ubehaget værd. Jeg har gjort det så godt indtil nu, så jeg skal også huske at nyde livet. Det går så godt med bloggen, og jeg har fået studiejob, så jeg kan ikke være 100% overalt.

3. Shopping: Det går, som det går. 😉 Jeg er og bliver en shopaholic, men jeg har ikke foretaget mig nogle køb, som jeg decideret fortryder. Chanel og lejlighed er hidtil de bedste!

4. Træning: Yep. Det gik skide godt i løbet af første halvdel af 2015 til og med juli, men jeg har ikke været i fitness siden. Så deeeeet.

5. Flere outfitbilleder: Hm, det må vel næsten være op til jer? Hvordan er mængden af det og varierende indlæg? Hvad vil I gerne se mere af?

6. Opsparing: Dét er gået skide godt! Men her 1. december ryger hele molevitten på lejlighed. Det er dog også helt ok!

7. Studiejob: TJEK! TJEK! TJEK! Fucking fedt! Mere om det snart!

8. Mere personligt: Jeg ville lære jer bedre at kende, og I skulle lære mig bedre at kende. Sidstnævnte syntes jeg er gået meget godt. Der er kommet meget flere personlige indlæg på bloggen, men jeg vil nu stadig gerne lære jer at kende endnu mere! Skriv for fanden! 😉

9. Blog og billedet et niveau op: Det er også opfyldt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har bloggen 1-2 gange om dagen HVER DAG i et år! Det er for sygt. Og jeg er selv tilfreds med mere eller mindre alle indlæg. Mere eller mindre.

10. Et mindeværdigt år: Tjek! Det er bestemt også lykkes! Der er sket så mange fantastiske ting i 2015, og jeg glæder mig helt vildt til 2016. Der kommer et seperat indlæg med mine bedrifter for 2015 senere.

Hvordan har I det med nytårsfortsæt? Kan I genkende nogle af disse? 🙂

You may also like

1 kommentar

Regitze 30. november -0001 - 0:00

Hej Frederikke! Mega fedt indlæg! Jeg er selv SÅ dårlig til at huske mine nytårsfortsæt men menes nok der var nogle som dine bla det med træning (Dig ikke gået heeeelt som håbet!)

Svar

Skriv en kommentar