HAR JEG NÅET MINE MÅL FOR 2015?

GIRLS AND SLUMBERPARTY

berlingske-1-of-1-14 copyberlingske-1-of-1-13 copyberlingske-1-of-1-5 copyberlingske-1-of-1-10 copyberlingske-1-of-1-7 copyberlingske-1-of-1-4 copyPHOTO BY: SANDRA WILLER

Hej piger. Jeg ved ikke, om I fulgte med på Snapchat i weekenden. Hvis I gjorde, så har I i hvert fald ikke kunne undgå at se, at pigerne og jeg holdte sleepover i Sandras nye lejlighed. Hihi. Vi lavede mexicansk mad, drak vin og champagne til og smed os efterfølgende i dynerne i stuen med en masse slik – alt sammen sponsoreret af Lidl. Så lækkert! Vi var iført de lækreste og blødeste onesies fra Magasin hele aftenen for at gennemføre slumberparty stemningen, og det var bare så hyggeligt! Der findes virkelig ikke noget bedre end en god gammeldags sleepover, og det er alt for undervurderet. Det er den bedste måde at komme endnu tættere på sine veninder og få snakket en masse. Og det gjorde vi! Nu er jeg tilbage i hverdagen med arbejde, skole og flytning. Jeg kan slet ikke forstå, at der kun er 1 uge til, at vi overtager lejligheden!!!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR JEG NÅET MINE MÅL FOR 2015?