GIRLS AND SLUMBERPARTY

BOYFRIEND KNIT & 20% RABAT PÅ ASOS

Untitled-1AFFILIATE: ASOS KNIT | GINA TRICOT BEANIE | JUSTFAB SKO | LEATHER PANTS | PERNILLE CORYDON SMYKKER

Jeg taler altså af erfaring over flere gange, når jeg siger, at man ikke skal tage fejl af at shoppe i herreafdelingen i både fysiske og online shops. Her taler jeg ikke kun om de pæne kunder og modeller af det andet køn, men faktisk om selve produkterne. Jeg har flere items i min garderobe, der er fra herreafdelingen. Se bare her, og denne gang slog jeg til, da jeg så denne strik. Jeg har fået virkelig mange komplimenter for den, og jeg er også gået hen og blevet mere glad for den, end jeg troede, jeg ville. Jeg købte den egentlig bare, fordi den har en super pris, er lavet af god og lækker kvalitet og er rigtig vamset, så man bare kan pakke sig ind i den. Mmh. Jeg købte den i str. L, så den bliver god oversize, så man evt. kan style den med en skjorte under. Det betyder dog også, at Mark kan passe den, så i nu efterhånden deler et par trøjer. Hihi. I kan finde den her, hvis I skulle have lyst til at eje en selv.

PS: Med koden: CYBER får I 20% rabat på ALT hos ASOS til og med tirsdag d. 1. december! Skynd jer at slå til!

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLS AND SLUMBERPARTY