7. DECEMBER: VIND EVA SOLO VINGLAS

8. DECEMBER: VIND IPAD LOUNGERS

Untitled-2PicMonkey Collage

GRANDPA’S WOODSHOP

Hej bloggen. I dag har jeg en anderledes, men mega sej og innovativ præmie til jer. Jeg udlodder, i samarbejde med Granspa’s Woodshop, disse Ipad Loungers; det er holdere/fødder til f.eks. Ipads, Iphones, bøger eller noget helt andet, så man ikke skal sidde med det i hånden, mens man f.eks. ser film på Netflix, skriver noter eller læser lektier, aviser eller andet intellektuelt. De er ikke designet til ét bestemt brand, så man kan bruge den til både Apple, Sony, Lenovo, Samsung osv. Totalt genialt! Grandpa’s Woodshop har ovenstående 6 produkter på nuværende tidspunkt, der alle koster 130kr. (eksl. forsendelse). De sælger dem kun via deres Facebookside, hvor de har fået installeret en “shop”-knap, så man kan handle direkte derfra. Det er den perfekte julegave, venindegave eller kalendergave. Mark og jeg bruger vores hver aften, når vi falder i søvn til et afsnit et-eller-andet på Netflix. Vi kan nemlig ikke ligge tæt nok, hvis vi har computeren mellem os. 😉

Alle loungers er fremstillet i genbrugstræ på et lille værksted i Jylland, så mere unikt bliver det ikke. De findes i 3 forskellige designs, hvorfor jeg har fået lov til at finde 3 heldige vindere.

KONKURRENCEBETINGELSER:

1. Følg Grandpa’s Woodshop og Frederikke Egel Blog på Facebook.
2. Like dette indlægget på Facebook-ikonet nede i hjørnet.
3. Skriv hvilken Lounge du gerne vil vinde (f.eks. Animal Style 02: lys)

Julekalenderen er lavet i samarbejde med professionelle og anerkendte brands,
hvorfor det vil blive tjekket, om vinderne har opfyldt konkurrencebetingelserne.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7. DECEMBER: VIND EVA SOLO VINGLAS