11. DECEMBER: VIND OGX SHAMPOO SERIE

FURRY FRIEND

Untitled-3

AFFILIATE: DIESEL JAKKE | BIRGITTE HERSKIND BLUSE | DR. DENIM JEANS | SHOE BIZ STØVLER | PROENZA SHOULER TASKE

Så blev det atter tid til et lille outfit. Det er altså ikke sæson for modebloggere, hvis man gerne vil ud og have skudt nogle gode billeder i dagslys. Det skal virkelig times og tilrettelægges. Haha. Forleden lykkes det dog, da det var super skønt vejr. Jeg hoppede i min nye ultimative lækre og rå pels fra Diesel, der er cropped og har 3/4 ærmer. Den er så fed! Det er lidt svært at se på billederne, men den har faktisk et lilla skær – super anderledes og unikt. Jeg havde en læderjakke under, så jeg kunne holde varmen, og jeg synes, at outfittet blev super cool og enkelt! Det er dog ikke kun jakken, der er ny. Jeg har nemlig også fået nogle nye Chelsea boots fra Shoe Biz. Jeg var forbi Gardenia på Frederiksberg, hvor de bare sprang i øjnene på mig. Dem kunne jeg ikke modstå, og jeg har bestemt ikke fortrudt det.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11. DECEMBER: VIND OGX SHAMPOO SERIE