21. DECEMBER: VIND PULZ JEANS

22. DECEMBER: VIND 1000KR TIL SARENZA

1Untitled1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Godmorgen piger. Jeg har endnu en konkurrence til jer i dag. Sarenza har nemlig været så snedige at klemme sig ind i årets julekalender i sidste øjeblik. Jeg ved ikke med jer, men det gør bestemt ikke mig noget, at jeg kan få lov at forkæle jer endnu mere. 😉 En af jer kan nemlig vinde et gavekort på 1000kr til Sarenza, og gavekortet må bruges på alt! Servicemeddelse: Sarenza har netop fået Michael Kors, som I måske kan fornemme på collagen! Et super lækkert mærke med rigtig gode priser. Jeg har fundet mine favoritter. Jeg er helt vild med den lille clutch i lyserød!

KONKURRENCEBETINGELSER:

1. Følg Sarenza og Frederikke Egel på Facebook
2. Find dit favorititem fra Sarenza og skriv linket i kommentarfeltet

Julekalenderen er lavet i samarbejde med professionelle og anerkendte brands,
hvorfor det vil blive tjekket, om vinderne har opfyldt konkurrencebetingelserne.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21. DECEMBER: VIND PULZ JEANS