Hjem RANDOM MIN JUL + JULEGAVER

MIN JUL + JULEGAVER

af Frederikke Egel

Untitled-1

Julen hos familie Egel var igen i år ualmindelig dejlig, afslappende og gaverig. Vi var 6 i alt, og jeg nød virkelig, at vi ikke var særlig mange mennesker, og at der var tid til at se alle pakke ud og bare hygge os. Det var i hvert fald en meget, meget glad og tilfreds Frederikke, der gik i seng d. 24 december i år. Jeg havde haft rigtig svært ved at lave en ønskeliste i år, da jeg egentlig ikke ønskede mig noget specifikt. Mark og jeg fik dog kradset et par praktiske ønsker ned, som kunne være rart at slippe for selv at købe, og inden jeg havde set mig om, havde vi fået mere eller mindre alle ønsker på listen og mere til. Det skal lige siges, at mange af gaverne på billedet ligeledes er Marks gaver, da vi har fået en masse fælles ting til lejligheden. Jeg tror, at i år er den jul, hvor gaverne har ramt allermest plet nogensinde. Jeg har ikke skulle bytte én eneste gave, og jeg var ovenud glad for at åbne dem alle sammen.

En af de gaver, der ramte allermest plet, er den grå løber, som mine skønne søstre har givet os. Den passer bare SÅ perfekt ind i vores stil i lejligheden, og den ligger allerede ude i entréen og inviterer folk indenfor. Den er SÅ flot! Derudover flottede mine forældre sig med en toaster, håndklæder, puder, lanterner og Royal krus. Virkelig spot on alle ting! Min svigermor overraskede med Eva Solo bestik, da jeg jo er ret stor fan af dem og mere eller mindre alle deres produkter ? så kan vi komme af med vores IKEA bestik, der går tilbage til Marks første flytning (9 år siden). Haha, det var vel også på tide. Dertil fik vi også ekstra grillbestik, de fedeste dækservietter fra LindDNA, som vi havde ønsket os og så fik Mark endelig sin flote vinholder. Alt i alt er vi blevet forkælet ud over alle grænser. Nu er vi virkelig klar til, at det køkken kommer om 3 uger? 😉

Må jeg høre, hvad I har fået af gaver?

You may also like

Skriv en kommentar