MIN JUL + JULEGAVER

FØRSTE BILLEDER AF LEJLIGHEDEN

  Hey guys. I dag skal det handle lidt om vores lille hjem. Jeg vil nemlig vise jer et par billeder af vores udviklingsproces i ?køkkenet?. Lejligheden har været igennem en større renovering på trods af, at den faktisk kun er bygget for 10 år siden. Det er nok ikke helt så nemt at se på billederne, men vi blev ret skuffet over, hvor dårligt den var vedligeholdt, da vi fik nøglerne og kom ind og så den umøbleret. Jeg vil ikke gå mere i deltaljerne, men lad os bare sige, at udsigten nok var det eneste, der ikke skulle gøres noget ved. 😉

Vi besluttede derfor, at vi lige så godt kunne give den hele turen, så vi blev helt tilfredse i stedet for kun lidt hist og her. Det betyder, at lejligheden er blevet mere eller mindre totalrenoveret. På nuværende tidspunkt har vi fået ordnet vægge, gulv og loft i hele lejligheden, så den egentlig er klar til at blive færdigmøbleret. Vi er nu flyttet ind og er ved at være på plads med de gængse møbler, men vi mangler stadig at få vores nye køkken hjem, der kommer i slutningen af januar, få lavet paneler, stikkontakter og lys, og så skal vi have ny vask og armatur og ny bruser på badeværelset.

Det har været noget af en omgang og mega stressende, når det kommer uventet oven i jul, nytår og eksaminer, men vi er fandme nået langt på kort tid, og det er fandme blevet lækkert! Jeg er virkelig glad for, at vi besluttede at tage det hele, for nu føler jeg virkelig, at det er mit, og at det er mig, der har bestemt alt ? selvfølgelig sammen med Mark. 😉 I kan læse mere om lejligheden her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN JUL + JULEGAVER