4 ÅR

10 OM MIG #3

AFFILIATE: ELLOS JAKKE

Godaften bloggen. Hermed lidt søndagslæsning bestående af 10 random facts om mig. Nogle af dem vidste I måske, andre kommer nok som en overraskelse. Jeg har lavet et lignende indlæg her og et fra min mor og søster her. Hvis I har lyst, må I gerne dele nogle facts omkring jer selv i kommentarfeltet. Det ville være hyggelig læsning for mig! 🙂

1. Jeg kan ikke lide gult slik. Især ikke gule vingummier. 2. Jeg kan kun lide mælk, hvis det er iskoldt og ikke smager af mælk. 3. Jeg har arbejdet som skolepige i Vero Moda i 2 år i gymnasiet. 4. Jeg holdte min 18-års fødselsdag med 2 af mine veninder, der også arbejdede i Vero Moda. Vi kaldte derfor festen for: Vero-Pigernes 18års. Hahaha shit. 5. Jeg havde tysk og engelsk på A-niveau i gymnasiet. 6. Jeg har haft 1 seriøs kæreste udover Mark. 7. Jeg hader at barberer mig og trækker den så langt som muligt, inden jeg gør det. Nogen gange lidt for langt. 8. Jeg elsker Mokai, Sommersby, Cult Shaker, Breezer og alle andre former for pop-drikkevarer. 9. Jeg elsker også dog også øl, vin, drinks og shots, så jeg er næsten ikke til at stoppe i en bytur. 10. Jeg har en fotografisk hukommelse, hvis jeg vil have det. Seneste lærte jeg et helt semesters pensum på 2 dage ved at huske rækkefølgen, som jeg havde skrevet noter i.

Skriv en kommentar

  • Malene

    Haha jeg hader sgu også gule vingummier. Men nogle gange tænker jeg om det mon er noget jeg bilder mig ind, og om jeg ville kunne smage forskel ved blindtest :joy:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ÅR