EN ØJENÅBNER :'(

NEW FUR JACKET

Untitled-2

AFFILIATE: ELLOS JACKET (HER) | SAINT TROPEZ LEATHER LEGGINGS (HER, HER, HER) | SHOE BIZ BOOTS (HER) | ARMANI SUNGLASSES (HER)

Efter en hård uge på hospitalet forsøger vi nu allesammen så småt at vende tilbage til hverdagen, selvom det er svært og med blandede følelser. Jeg befinder mig stadig på Fyn og bliver her til på onsdag, så min far ikke er alene på noget tidspunkt. Det er egentlig ikke fordi, at han ikke kan være alene, men fordi han netop har været igennem denne hårde oplevelse og stadig er på krykker, så vil jeg gerne være der for ham, så han ikke er alene, hvis der skulle være det mindste. Jeg er også så heldigt stillet, at jeg mere eller mindre kan arbejde alle steder, så længe jeg har min computer, nu når semestret er ovre.

Ovenover ser I et outfit med min nye jakke. Jeg købte den i forrige uge på Ellos, da de har VILDT mange fede jakker på udsalg. Af gode grunde er den dog desværre udsolgt, så jeg kan ikke finde den til jer, men jeg kan tippe jer om, at Ellos har utrolig mange andre lækre jakker på udsalg her. Det bliver jo heller ikke ligefrem varmere endnu, så hvis man kan nå at finde en lækker jakke til de kolde dage, så gør jeg gerne det. Og så kan den heldigvis også bruges som overgangsjakke. Bare kald mig shopaholic. 😉 Jeg har også købt noget andet på Ellos, som jeg glæder mig til at dele med jer, og det har ikke noget med tøj at gøre. Hihi. Kom til Ellos’ store udsalg her.

Sponsoreret indlæg

Skriv en kommentar

  • Jeg kan godt følge dig. Nu var jeg jo til bisættelse i lørdags og det føltes også meget surrealistisk at vende tilbage til hverdagen. Det er dejligt, at du bliver hos din far og godt, at du er så heldigt stillet at være fleksibel ift. bloggen, at du ikke skal være et specifikt sted.

    Og – pisse lækker jakke!

    http://satinawandel.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN ØJENÅBNER :'(