NEW FUR JACKET

BIKER BOOTS

2Untitled

AFFILIATE: BIKER BOOTS (HER)

Hey tøser. Jeg ville lige tjekke ind og vise jer mine nye boots. Jeg har fået et godt øje til biker boots i øjeblikket, så jeg har købt 3 par. Haha shit. Måske lige i overkanten, men okay. De her koster f.eks. kun 290kr, så det er jo ikke så slemt igen, og så er de jo bare vildt fede. I kan finde dem her, hvis I også er vilde med det lidt rå look. Jeg glæder mig til at vise jer dem på, og jeg glæder mig til sommer, så jeg kan bære dem til en kjole som på det øverste billede. ;)

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

 • Er også helt vild med biker boots. Har kun ét par som snart bør smides ud, men jeg kan bare ikke skille mig af med dem! :P

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Haha, det kender jeg godt. Du kan jo overveje at bestille ovenstående hjem, når de ikke er så dyre. Så gør det måske ikke så godt at smide de andre ud. ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW FUR JACKET