BLONDE KJOLE | BESTSELLER

GREY WALL

Untitled-1

AFFILIATE: GINA TRICOT JACKET (HER) | PULZ JEANS PANTS (HER) | TIMBERLAND BOOTS (HER) | ACNE SCARF (HER)

Så blev det atter tid til et lille outfit her på bloggen. De seneste par uger har jeg levet i træningstøj og med frie babser, så der har ikke været efterlade megen inspiration hverken til jer eller til mig selv. Nu er jeg dog tilbage på pinden, eftersom jeg har 14 dages “ferie” fra studiet. Dette outfit er fra i går, hvor jeg mødtes med min kollega og veninde Katrine for at arbejde for XELLENCE – simpelt og bærer præg af temperaturen udenfor. Brr.

2 kommentarer

  • Virkelig fed og personlig idé, med at man ser de uredigerede billeder og kan så komme videre til det rigtige indlæg, jeg er fan! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLONDE KJOLE | BESTSELLER