VIDEO: MINE NYTÅRSFORSÆT 2016

JEG HAR FÅET NYT JOB!

IMG_5136 IMG_5025 IMG_5004 IMG_5034

Hey piger. Kan I huske dette indlæg, hvor jeg fortalte jer, at der skete en masse spændende ting for mig i øjeblikket? Ikke nok med, at jeg har super travlt med bloggen, og at alt flaskede sig, da vi lige pludselig og meget spontant købte lejlighed, så har jeg i mellemtiden også været så heldig få et studiejob. Jeg har været ansat siden september, men da alt har været lidt tys-tys, fordi vi er i opstarten, har jeg ikke kunne fortælle jer mere. But now I can!

Jeg sidder som Communication & Social Media Manager hos et helt nyt hudplejebrand, der hedder XELLENCE SKINCARE. Vi offentliggjorde vores hjemmeside 10. december, og den er blevet SÅ fin, og jeg er så stolt over, hvor langt vi er nået! XELLENCE er et eksklusivt hudplejebrand, der er baseret på simple formler og multi-aktive ingredienser, der designet til vores travle hverdag. Min chef – som også er kemiingeniøren bag produkterne – mener ikke, at vi bør udsætte vores hud for flere kemikalier end højest nødvendigt, hvorfor vores produkter hverken indeholder parfume, konserveringsmidler, farvestoffer eller andre unødige tilsætningsstoffer, der ikke gavner huden. Det synes jeg er virkelig er rart at vide, når jeg smører min krop og ansigt ind. Mit favoritprodukt er også hurtigt blevet ansigtscremen, der har den skønneste effekt på huden her i kulden.

I kommer helt sikkert til at høre mere om produkterne her på bloggen, dog vil jeg understrege, at blot fordi jeg har fået job for ét slags hudplejeprodukt, betyder det ikke, at jeg kommer til at skrive mindre om andre her. Mit job på bloggen er helt uafhængigt af dette job og indbærer blandt andet, at jeg tester og anbefaler produkter, hvorfor der ikke vil være nogen forskelsbehandling. MEN I kan tjekke os ud på Facebook her, Instagram her og besøge vores hjemmeside her. Vi er allerede at finde på BT og på Zoom Magazines hjemmeside. Så sejt! Der er tilmed 20-25% rabat på alle vores produkter resten af januar, hvis I skal forkæle en I holder af eller jer selv. Jeg LOVER jer – det er REN forkælelse, og produkterne kan bruges uanset alder og køn.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: MINE NYTÅRSFORSÆT 2016