ADIDAS SNEAKERS ON SALE

JUST BOUGHT

Untitled

AFFILIATE: BELT | SHOES | HAT

Lige pt ligger hele min garderobe i papkasser eller i bunker rundt på gulvet herhjemme. Vi har netop bestilt tøjstativer, som vi venter på kommer, så vi kan få styr på vores soveværelse, men indtil da forsøger jeg at holde orden i rodet. Haha. At jeg så vælger at netshopper, gør det ikke ligefrem nemmere, men jeg kunne simpelthen ikke dy mig med ovenstående 3 ting. Skoene er på udsalg lige nu, hatten har jeg en svaghed for, og bæltet kan pifte et simpelt outfit op – præcis som på billedet. Jeg glæder mig vildt meget til at få tingene hjem!

Sponsoreret indlæg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS SNEAKERS ON SALE