NEW FUR JACKET

OUTFIT

Untitled-2

AFFILIATE: CLICK TO SHOP

Hey girls. Jeg ville lige tjekke ind og vise jer dette mobil-outfit. ;) Jeg forsøger at holde kvaliteten på bloggen så høj som muligt ved primært at uploade billeder fra mit kamera, der har været et smut forbi Photoshop og blive gjort skarpere, men af og til får jeg altså taget nogle billeder med min lille Iphone 5, som jeg har lyst til at dele med jer. Jeg håber derfor, at I kan bære over med, at kvaliteten ikke er helt, som den plejer af og til, men at I i stedet kan lade jer inspirere af mit outfit, som jeg selv synes er ret cool og chill. Jeg havde dette outfit på, da Mark og jeg var ude og gå en tur og i Fields og handle, og hvad er smartere end en hue, når man ikke lige gider sætte hår. Hehe. Jeg overvejer at bestille denne hjem. Den er så fin og koster ingenting.

Sponsoreret indlæg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW FUR JACKET