TIP: LACE BRA

SE VORES KØKKEN | SNEAK PEEK

Untitled-1

Og så skete det. Det vi har ventet på, siden vi købte lejligheden (næsten): køkkenet er kommet! Det er overhovedet ikke færdigt, da der – som altid – medfølger lidt overraskelser, der skal sætte forholdet og tålmodigheden på prøve, men tingene er sat op, som det kommer til at se ud, så det giver en god fornemmelse af, at lejligheden så småt er beboelig. ;)  Vi var så uheldige, at der var sket lidt skader ved bordplade og øen ved levering, så vi skal vente i op til 3 uger, før der kommer nyt af disse. Lidt træls. Det betyder også, at vi ikke kan bruge skufferne indtil da – eller det kan vi godt, men de skal tømmes ved montering af bordplade, så det kan ikke betale sig at fylde dem – vi holder ud 3 uger mere med plastikkopper og 2 x bestik og tallerkener. Hihi. Status er derfor, at det på nuværende tidspunkt kun faktisk er håndvask og opvaskemaskine, der virker.

Det kan argumenteres, at det også er nok i sig selv, at håndvask og opvasker er tilsluttet i køkkenet, da vi i over en måned har vasket vores service op på badeværelse – nærmere betegnet i badet, da vores håndvask på badeværelset valgte at stoppe til. Yes! Det er der dog styr på nu, men vi har allerede taget både opvasker og håndvask i brug i køkkenet, så vi er mere eller mindre tilfredse. ;)

Elektrikeren kommer i næste uge og sætter emhætte, induktion og ovn til, og så mangler vi bare finesserne som bordplade og øen. Det har været lidt primitivt indtil nu, men set i bagklogskabens lys så tror jeg, at det er meget sundt at komme igennem en proces som denne, hvor man virkelig mærker, hvor priviligeret man kan være i en leje-lejlighed hvor alt bare står klar, når man flytter ind, og hvis der er nogle problemer, så ringer man bare efter viceværten. Det er altså luksus! Nu står alt for egen regning, og man skal selv til at være handyman for at spare de skide 1000kr det koster for et besøg på 5 min af en VVS’er eller andre dyre – omend nyttige og dygtige – godtfolk. Dog er det meget sjovere, at man selv kan bestemme alt, så jeg fortryder intet. ;) #kontrolfreak

Ovenstående billede skulle meget gerne give et indtryk af, hvordan køkkenet kommer til at se ud. Jeg glæder mig simpelthen så meget til, at det hele er på plads om en måneds tid – jeg er allerede smask forelsket og glæder mig til at lave mad. Eller jeg glæder mig til, at Mark skal lave mad, og jeg skal stå pænt ved siden af og se godt ud. Måske skære lidt grøntsager som plejer af være min afdeling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: LACE BRA