OUTFIT FRA MIN SOFA

TIL VORES ALTAN(ER)

Untitled

PHOTO CREDIT: BILLEDE 1: HOMESICK | BILLEDE 2: ELLOS

AFFILIATE: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

Man skal virkelig lægge hovedet i blød, når man sådan lige ud af den blå luft får 2 nye altaner, som man skal til at fylde med møbler og lækre items. Det er altså hårdt. ;) Høhø. Jeg har været et smut forbi Ellos, fordi jeg altid kan finde lækre ting og sager derinde, og denne gang var ingen undtagelse. Lyskæden og rullebordet har vi faktisk allerede købt, så det næste på listen må være bordet og stolen, som jeg er helt tosset med. Det ser virkelig godt ud! Noget helt nyt er, at jeg faktisk godt kunne tænke mig at få noget mere guld ind i vores lejlighed, selvom jeg ellers klart er en sølv-pige. Der giver bare så meget mere varme og ro på en eller anden måde. Jeg ved dog ikke, om Mark er enig. ;) Hihi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT FRA MIN SOFA