OUTFIT

TIP: LACE BRA

Untitled

AFFILIATE: ASOS LACE BRA

Godmorgen guys. Var I også så vilde og vovet, at I bevægede jer ud i nattelivet i går? Det gjorde både Mark og jeg, så vi er godt og grundigt færdige lige nu. Vi ligger begge på sofaen og har lidt ondt af os selv med hver vores slikpose. Ynkeligt? Ja! ;) Jeg var til galla med BloggersDelight i går i anledning af deres 5 års fødselsdag. Det var simpelthen en gennemført fest, og jeg glæder mig til at vise jer flere billeder fra det. Mark var ude med et par venner og spise, og så mødtes vi og fulgtes hjem efter en lidt kinddans.

Jeg har forresten fået ny bh – den I ser på ovenstående billeder, og jeg er SÅ vild med den. Den er elegant, sexet og kan pifte en kedelig t-shirt op. Jeg har efterhånden påpeget et par gange, at jeg er ret vild med det simple look, som man pifter om med lidt ekstra detaljer. Her er bh’er som disse perfekte, da man kan smide dem under t-shirt, skjorter, kjoler osv. Den kan findes lige her til 190kr, hvilket jeg synes er mere end rimeligt. Jeg er i hvert fald rigtig glad for min. Jeg har taget den i str. M, og den passer perfekt.

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

 • Super fedt, jeg synes lige det giver den det ekstra at den har det der blonde i midten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Det giver SÅ meget! Jeg er helt vildt med den. Den bliver heller ikke for vulgær, men meget stilet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT