OUTFIT FRA MIN SOFA

VIDEO: MINE NYTÅRSFORSÆT 2016


FØLG MIG PÅ YOUTUBE HER – HUSK HD

Så blev det for alvor tid til at gøre op med 2015 og byde 2016 velkommen. Det gør jeg ved at sætte mig  nogle nytårsforsæt, ligesom jeg gjorde sidste år. I kan læse mine nytårsforsæt for 2015 her, og om jeg fuldførte dem her. I år præsenteres nytårsforsættene i en video på min Youtube kanal, da den har været forsømt her over julen. Én af mine nytårsforsæt omhandler blandt andet den og mine planer efter sommer.

5 kommentarer

 • Christina

  Haha, hvor er du god! De der fraklip og snakken om mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Du er cute F!
  Jeg vil gerne have nogle video’er hvor Mark laver mad, det synes jeg er en god idé! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Eriksen

  Jeg synes det lyder som en hammer god ide med room tours når lejligheden er blevet færdig! :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT FRA MIN SOFA