Hjem RANDOM RESTAURANT ANBEFALING | BØF

RESTAURANT ANBEFALING | BØF

af Frederikke Egel

Untitled-3

MIDDAG PÅ RESTAURANT BØF. PHOTOS BY: BEE

Godaften guys. Jeg håber ikke, at jeg gør jer alt for sultne ved at dele dette indlæg sådan en mandag aften, men jeg er nødt til vise jer lidt billeder fra en fabelagtig aften med sindsyg god mad og vin. Mine skønne piger fra ImpressionPR inviterede nemlig til middag for et par uger siden, og de gjorde det – som de plejer – til topkarakter. Middagen fandt sted på restaurant Bøf, der er det tidligere Tapasbaren, og jeg må hands down sige, at det dælme er blevet godt derinde. Det er nu et steak house koncentreret omkring hovedretten som består af lækker kød, men man kan også få andre retter. Se menuen her. Jeg kunne rigtig godt lide konceptet, som det var dengang, men det er altså ikke blevet ringere af, at man nu kan komme derind og få en rigtig omgang bøf med bearnaise og fritter. MUMS! Det er det perfekte sted for et date-night, hvis det ikke skal være alt for dyrt og fancy, men stadig være lækkert og romantisk. Det er et sted lige i Marks og min ånd, så der går nok ikke så længe, inden I ser et Instagrambilleder derfra igen. 😉

Bøf ligger på Dronningens Tværgade 22 i KBH K. Dejlig tæt på centrum, Kgs. Nytorv og Nørreport, hvis man enten skal videre i byen eller med offentlig transport hjem. Nå, det var bare lige et hurtigt tjek-in. Jeg skal nemlig selv ud og spise med Sandra i aften. Måske vi ender her. Hæh

You may also like

Skriv en kommentar