RESTAURANT ANBEFALING | BØF

GALLA OUTFIT | BD 5 ÅR

DSC08709 DSC08711 DSC08741 DSC08702 DSC08690AFFILIATE: GINA TRICOT BUKSEDRAGT (SIMILAR) | REFRESH SKO (HER) | CHANEL TASKE

 Et ganske almindeligt outfit fra en kedelig dag i skolen. 😉 Nah. Dette outfit er fra i lørdags, hvor jeg var stadset godt og grundigt op til BloggersDelights 5-års fødselsdag med temaet; galla. Det var mine skønne piger fra ImpressionPR, der endnu en gang stod for at skabe en magisk aften. Jeg mødtes med Ilirida og Tina inden for at gøres os i stand sammen og hygge lidt. Jeg hoppede i min elskede buksedragt fra Gina Tricot, som jeg desværre ikke kan finde online. Jeg ved dog, at ASOS har en masse forskellige, der minder om, hvis I søger på “jumpsuit long sleeve” eller “jumpsuit deep cut” her. Det var sådan en god aften! Vi blev forkælet med 3-retters og gave fra Jane Kønig og underholdningen bestod i et award show, hvor alle 250 bloggere skulle stemme i 10 kategorier. Jeg var nomineret til Årets Gazalle, som er den kategori for bloggen, der har flyttet sig mest og hurtigst det seneste år. Jeg var meget beæret over at være nomineret, må jeg sige. Den havde jeg godt nok ikke set komme!

Nå, men efter fornem middag og hygge på Radisson Blue Hotel, blev vi kørt til Zen, hvor festen fortsatte. Jeg mødtes senere på natten med Mark og et par af hans venner på The Zoo, inden mine fødder og jeg takkede af for aftenen.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RESTAURANT ANBEFALING | BØF