BD 5 ÅR | GALLA

COPENHAGEN FASHIONWEEK OUTFIT

IMG_9430 IMG_9635 Untitled-3 IMG_9647 IMG_9432 IMG_9654 Untitled-2 IMG_9618

AFFILIATE: SELECTED JAKKE | ASOS T-SHIRT | SELECTED FEMME LÆDERBUKSER | ASOS SKO

Godmorgen bloggen. Hermed første outfit fra Fashionweek, der foregik i sidste uge. I kunne nok ikke undgå at se det, hvis I tilbragte bare lidt tid på de sociale medier. 😉 Min Fashionweek var ikke så travl i år, som den plejer. Det skyldes blandt andet, at der ikke var helt så mange shows, som der plejer, men også at jeg var nødt til at prioritere min tid i forhold til arbejde og lejlighed lidt anderledes. Alt i alt var det et par rigtig gode dage, så jeg er yderst tilfreds. Jeg har forresten filmet en vlog til jer med de ting, jeg lavede. Jeg er ved at redigere den, så jeg håber, at I glæder jer til at se den. I kan følge min YouTube kanal her.

Jeg var hoppet i min nye jakke, som jeg simpelthen er så glad for. Jeg er så ked af, at den er udsolgt, så I ikke kan få fingre i en magen til, men jeg holder selvfølgelig øje og siger til, når den er på lager igen. Det er virkelig en must-have og seriously pengene værd. Der er én str. 36 tilbage her, hvis en af jer kan passe det. Derudover havde jeg et par læderbukser på, min kitten-heels også fra ASOS og min Chanel taske ved min side. Alt i alt et super comfy outfit, og så jeg fik da også skudt 2 streetstylebilleder. Jeg har bare ikke kunne finde dem online. Pis. Haha.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BD 5 ÅR | GALLA