TIP: BILLIG CONTOUR PALLETTE

COPENHAGEN FASHIONWEEK OUTFIT #2

Untitled-1

AFFILIATE: ASOS HAT (her) | ZIZZI JAKKE (her) | NEW YORKER BUKSER (similar) | NELLY SKO (similar)

Hej guys. Så er det ved at være de sidste billeder, I ser, der vil være taget med min Iphone 5S. Jeg har været sindsygt glad for min 5’er, og hvis jeg kunne få den i en plus’er, så havde jeg 100% gjort det. Jeg kommer til at savne den så meget! Den har aldrig svigtet mig, skærmen er aldrig gået i stykker, batteriet driller ikke, som man ellers hører så meget om, og den har kun meget få “almindelige” ridser. Damn, den har været god. Nu må vi se, om den nye kan leve op til den gamles høje standarder. Det bliver svært. Men om ikke andet, så ligger der en pakke og venter på mig på posthuset, og den har 100 gange bedre kamera, så I ikke længere skal udsætte for dårlig kvali som ovenstående. 😉

Ovenstående outfit er fra Faswhionweek pt 2. Det er super simpelt, og jeg elsker simpelthen skoene. De har den perfekte højde i både skaft og hæl, så man kan gå i dem i timevis. De er egentlig fra Nelly, men er udsolgte, så jeg har fundet disse, der ligner på ASOS i stedet for. Derudover har jeg min elskede Fedora hat på og nyeste jakke. Jeg er forresten ved at redigerer en vlog fra fashionweek til jer, som kommer op snarest muligt. Uuuh. Følg med på min YouTube kanal her.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: BILLIG CONTOUR PALLETTE