Hjem PERSONLIGT NÅR JEG ER ALENE HJEMME #2

NÅR JEG ER ALENE HJEMME #2

af Frederikke Egel

Untitled2

Jeg er min egen værste fjende, når jeg er alene hjemme. Eller det kan jeg være. Det kommer virkelig an på, om jeg trænger til en dag, hvor jeg slapper af og laver så lidt som muligt, eller om jeg trænger til en dag, hvor jeg er produktiv og når alle de ting, jeg længe har udskudt. Her kan I læse om en dag, hvor jeg absolut ikke nåede en skid.

I går havde jeg til gengæld en dag, hvor jeg nåede en hulens masse ting. En masse praktisk, der længe har stået på to-do listen, men også en masse sjovt – og uventet. Jeg havde lavet en liste aftenen før med de ting, som jeg gerne ville/skulle nå, og min dag startede tidligt, da elektrikeren skulle komme. Jeg kom derfor tidlig op og nåede alle tingene på listen og mere til. Blandt andet fik jeg gjort rent, ryddet op, hentet pakker, sendt pakker, efterlyst pakker, ringet til vicevært, da vores dørtelefon og ringeklokke ikke virker, fik bestilt ny emhætte, da vi har modtaget en defekt (det skal ikke være nemt at flytte), taget billeder til konkurrence, taget billeder af nye produkter, filmet to videoer til YouTube, redigeret en tredje video til YouTube fra Fashionweek, modtog min nye Iphone 6s Plus, lavet blogindlæg og besvaret vigtige mails. Det var virkelig en god dag, og jeg føler, at fik indhentet en masse. Tilmed spist jeg slet ikke noget usundt, hvilket er min største last, når jeg er alene. 😉

Jeg glæder mig til at vise jer de film, jeg har filmet (der er et lille hint i ovenstående billeder), og de ting, jeg har hentet fra postmanden. Nu vil jeg spise sen morgenmad med Mark og slappe af, inden jeg skal til min venindes fødselsdag i aften.

You may also like

1 kommentar

Helene 30. november -0001 - 0:00

Hvornår lægger du filmen op ?

Svar

Skriv en kommentar