MIN FØRSTE VLOG | FASHIONWEEK

HEY, FORRESTEN …

12755368_10208051614986264_736600879_o copy

AFFILIATE: SELECTED FEMME JAKKE (her) | H&M CAP (similar) | PULZ JEANS (similar) | ADIDAS SNEAKERS (her)

Jeg har længe rodet med idéen om at indføre et par “serier” her på bloggen, hvor der fast kommer indlæg inden for et bestemt område. Jeg synes selv, det er hyggeligt, at der går nogle indlæg igen hos andre bloggere, så med inspiration fra Sneglcilles ‘I øvrigt’ indlæg, hvor hun catcher lidt op på random ting, der er sket, vil jeg starte min egen serie kaldet noget så kreativt som ‘Forresten …’. Derudover vil jeg måske indføre en serie med andre bloggere, der inspirerer mig, en serie med mine favoritprodukter for måneden, en serie med ugen der gik og en serie med random information. Jeg starter med sidstnævnte, som bare skal være casual, uforpligtende og fyldt med random omend nysgerrighedstilfredsstillende info, jeg forresten lige vil fortælle jer om. Smid feedback i kommentarfeltet om det er helt hul i hovedet, eller om det egentlig er meget sjovt. Måske også med forslag til andre serier?

1. Får vi malet vindueskarme, paneler og døre de her dage. YAY! Lejligheden er meget snart færdig! 2. Betaler vi 800kr om måneden for internet og tv. FUCK! Det er dyrt at være afhængig af godt og hurtigt internet samt den store tv-pakke. 3. Ved jeg godt, hvad jeg vil skrive om i min bachelor, men jeg ved ikke, hvordan jeg nogensinde skal få lavet den opgave. 30 sider på engelsk. Ad. 4. Jeg bruger ret meget tørshampoo. Både når jeg har fedtet og rent hår. 5. Har jeg fået min nye telefon. Det vidste I måske godt. 6. Jeg vil gerne have en kikkert. Vi har jo ok god udsigt. Og så kan jeg snage hos naboerne. 7. Bruger jeg 90% af min tid herhjemme i mit Adidassæt, fordi det er blødt, ikke strammer nogle steder og giver mig en sporty følelse, uden sidstnævnte overhovedet er berettiget. 8. Skal vi have en sort væg i lejligheden. Kan I gætte hvor? 9. Har jeg lige set hele Prison Break serien og er ok vild med Michael Scofields karakter. 10. Har jeg i dag modtaget denne kurv i guld og denne lampe med guld deltajer, og de er bare SÅ fine! 11. Skal vi have nye spisebordstole med en siddehøje på 60-65cm. De findes bare ikke. Ikke i pæne i hvert fald. 12. Vil jeg gerne rejse. Snart. Nu. 13. Er jeg løbet tør for gode serier. Nogle tips?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN FØRSTE VLOG | FASHIONWEEK