HEY, FORRESTEN ...

10 RESTAURANTER DU SKAL PRØVE | KØBENHAVN

PicMonkey Collage

ALLE BILLEDER ER FRA MIN INSTAGRAM: @FREDERIKKEEGEL

Jeg får ikke ret tit dokumenterer de spisesteder, jeg besøger her på bloggen så ofte, som jeg gør på Instagram. Jeg gør det måske også lidt for meget på Instagram, faktisk. Men hvis der er noget, jeg nyder, så er det at spise ude og forkæle mig selv med hygge og god mad. Jeg tænkte derfor, at jeg ville dele 10 steder med jer, som jeg synes, I skal prøve, hvis I ikke har været der før. Jeg ved ikke, om I fornemmer et pizza/burger/tapas tema, men det er altid en sikker vinder for mig, så hvis I er lige så vilde med de retter, som jeg er, så skal I klart læse med.

ROSSOPOMORODO er en ny lækker, italiensk restaurant, der ligger i den eksklusive madafdeling på toppen af Illum. Det er vaskeægte italienere, der står i det åbne køkken og pynter din mad, så det er indbegrebet af de italienske finesser og deltager. Jeg har været der to gange allerede, og det har været fantastisk begge gange. En ekstra bonus er, at de har de flotteste marmorborde og helt fantastisk lys, så man kan tage ualmindeligt lækre Instabilleder. 😉

FAR’S DRENG er en rigtig Københavner café med de helt rigtige retter, der serveres mega photofriendly. Den ligger på Adelgade og er i to etager. Jeg har prøvet deres morgenmadstallerken, vafler, pizza og avocadomad, og det hele har været så lækkert! Jeg har faktisk et gavekort dertil, som jeg endnu ikke har brugt, så jeg glæder mig allerede til næste gang. Jeg får altid deres jucie eller lemonade. Mmh.

COCK’S & COWS er min gamle arbejdsplads, lige da jeg flyttede herover, og selvom jeg i en periode fik burgere derfra ret mange gange om ugen, så er det stadig “Byen Bedste Burgere”, hvis du spørger mig – en pris de også har vundet tre gange (mener jeg). Jeg vælger altid Cheese & Smoke på groft brød, fordi den bare er sygt lækker og smelter på tungen, og så får jeg enten almindelige fritter eller twister fries. C&C ligger på Gammel Strand.

RAVAGE, ved Kgs. Nytorv, er et af de lidt mere pricy steder, men jeg lover jer, at deres burgere og tapas tallerken er pengene værd. Det har de altså styr på, og jeg går altid derfra mæt og tilfreds med maden. Jeg synes ikke, at deres personale er så serviceminded, som de f.eks. er på Rossopomodoro (hvor de rigtig kæler om en) eller på C&C (jeg var jo selv tjener nr. 1 i min tid). De er lidt snobbede synes jeg, men måske jeg bare har været uheldigt de 8 gange, jeg har været der.

PS BAR & GRILL er, ligesom Ravage, et af de lidt dyrere steder, hvor personalet opfører sig som om, at det ikke er dig, der betalte deres løn. Jeg har været der en del gange, og jeg har kun én gang fået god, hyggelig og reel service, hvor jeg følte, at tjeneren mente os det vel. Det er lidt skidt, og det trækker ret meget ned for min helhedsfølelse af stedet, men maden (og deres drinks) er god, så det skal selvfølgelig anbefales.

GORM’S PIZZA har jeg de seneste to måneder spist hos 7 gange, tror jeg. Det er ret voldsomt, men de ligger i Fields, og vi har været uden køkken, så Mark og jeg har altid endt med at gå derhen. Haha. Det gode ved dem er, at det er lidt billigere at tage maden med end at spise der, så det har vi som oftest gjort. Jeg har smagt flere af deres pizzaer og deres bolognese, og det er virkelig lækkert. Det er jo rigtig gourmet, og det kan smages!

BØF er det tidligere Tapasbaren, som jeg også skrev om her. Jeg var svært glad for deres koncept før, men det er bestemt ikke blevet værre af, at de har tilført læææækre, store bøffer med fritter og bearnaise til menukortet. Jeg kan virkelig anbefale at besøge dem, hvis dig og kæresten skal ud og spise et lidt finere sted, men uden at prisen stiger uretfærdigt meget. De har også fisk og andet på menukortet, så der er lidt for alle.

20A er ligeledes min gamle arbejdsplads og en restaurant, jeg har mit hjerte meget nær. Der er en helt særlig stemning på 20A både for gæster og personale. De ansætter kun folk, der har en helt særlig evne til at bonde og hygge om folk på en helt naturlig måde, og det giver jo selvfølgelig en fantastisk oplevelse, når man så er derinde – også som tidligere ansat. De har søster-restauranten Sankt Annæ 8 på Christianhavn og Nr. 18 på Øster Farimagsgade, som er samme koncept med én dagens ret, én ugens fisk og så tapas og dessert. Det er simpelthen gennemført og min ultimative yndlingsresraurant. 20A ligger i Ravnsborggade, og det skal prøves.

THE UNION KITCHEN har I formentlig også hørt om før eller set på Instagram, og det er helt fortjent. De har super god og hyggelig service og rigtig lækker mad. Det er lidt trængt med pladsen, og jeg synes altid, at der er proppet, når man kommer derned, men når der så er plads, så er det også rigtig godt. Jeg har fået deres burgere og avocadomad, og begge dele er mums.

SLIDERS er for en rigtig burger-pige/dreng. De serverer små mini burgere, og så kan du selv vælge, hvilke du vil have. Det smarte ved, at de er så må er, at man kan vælge en masse forskellige burgere og derved smage noget nyt eller få alle sine favoritter. Og så der er super lækre fritter til! De ligger lige ved Dronning Louises Bro.

Jeg håber, at I kunne bruge denne mad-guide til noget. Jeg vil varmt anbefale alle disse steder i forhold til maden. Næsten alle stederne indgår på billederne i min collage, så jeg har selv været der og ved, hvad jeg snakker om. Hvis I synes, jeg mangler nogle eller har nogle gode tips til andre spisesteder, så smid dem i kommentarfeltet!

Skriv en kommentar

  • Frederikke Egel

    Wtf? Det forstår jeg sgu da godt. Wow. Sikke noget vrøvl. Det er rettet til italienere nu. Hahaha

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEY, FORRESTEN ...