COPENHAGEN FASHIONWEEK OUTFIT #3

10 OM MIG #4

  

VORES UDSIGT OM MORGENEN

1. Jeg kan hele Pokemons introsang. 2. Jeg er venner med hele min familie på SnapChat. 3. Jeg har snart lavet 1000 indlæg her på bloggen. 4. Jeg elsker frikadeller med remoulade og syltede aguker. Uhm.. 5. Jeg klør mig på hagen, når jeg tænker. Siger min svoger. 6. Jeg kan spise risengrød morgen, middag og aften året rundt. 7. Mit stjernetegn er tvilling, og jeg har faktisk altid selv gerne ville være tvilling (altså have en tvillingesøster/bror) eller selv få tvillinger. Der er bare et eller andet unikt over det. 8. Måske også derfor jeg så stor fan af Mary-Kate og Ashley Olsen. 9. Jeg elsker elsker elsker babyer, og jeg kan slet ikke styre mig, når der er babyer eller børn i nærheden. 10. Jeg kan godt lide, når fyre har pæne hænder. Jeg bemærker altid fyres hænder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN FASHIONWEEK OUTFIT #3