10 OM MIG #4

NYE SMYKKER | CARRÉ & PICTO

Untitled-1

AFFILIATE: CARRÉ ARMBÅND | RING | RING | PICTO UR

Nu når der er så meget fokus på smykker her på bloggen, så vil jeg da også lige vise jer mine nye ufattelig smukke smykker fra Carré. Jeg er efterhånden ved at være godt opdateret på smykkefronten, da jeg har givet mine fingerringe en ordentlig overhaling og skiftet mange ud med blandt andet disse, og jeg er meget tilfreds. Jeg tror aldrig, at jeg har ejet så smuk en ring som denne fra Carré. Hold nu op! Den findes også i mange forskellige varianter her. Mit nye armbåndet er den fineste detalje ved siden af mit ditto ur fra Picto, som jeg er sikker på, jeg får brugt rigtig meget. Det har det fedeste design og sidder vildt godt på armen!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 OM MIG #4