NYE SMYKKER | CARRÉ & PICTO

SE VORES GARDEROBE | SNEAK PEEK

Untitled-2

Hej guys. Følger I med på snapchat? Hvis I gør, så har I nok allerede set det første billede + flere af vores garderobe og hjem. Jeg viser nemlig ret ofte billeder af hele istandsætte-og-flytte-ind-processen derinde, så hvis du er nysgerrig, så burde du hoppe ind og følge med. Jeg hedder bare “frederikkeegel“. Jeg ville dog også lige dele vores seneste tilføjelse til hjemmet med jer her på bloggen, da jeg simpelthen er så glad og tilfreds med resultatet. Jeg beklager dog kvaliteten, da de er taget efter mørkets frembrud, but don’t you worry, don’t you worry chiiiild – der kommer mange flere billeder! 😉

Vi har i dag samlet tre af ovenstående stativer fra Inventarland, som angiveligt skal agere vores garderobe det næste laaaaange stykke tid. Forhåbentligt forever, for jeg synes bare, at det er for nice! Jeg har set disse stativer flere gange før, og jeg har været vild med den lidt anderledes garderobe, så jeg måtte bare have det her i vores nye hjem. Særlig da de er på tilbud lige nu! Heldigvis var Mark frisk på idéen, da jeg spontant foreslog det i stedet for almindelige skabe med skydelåger, og han er kun blevet endnu mere vild med det, efter vi har fået sat det op. Nu skal vi så bare lige finde ud af, hvordan tingene skal ligge, men det kommer nok. Vi har brugt hele dagen på at sætte det op, rykke rundt i lejligheden og gøre rent, så her er virkelig dejligt nu, men vi kan ikke rigtig beslutte, hvordan tingene skal stå eller se ud! Hehe. Sådan er det nok altid, når man flytter i nye omgivelser. Men ih, hvor er her skønt! Hvad synes I om stativerne? I kan læse mere om dem her.

PS: dette er ikke et sponsoreret indlæg! Vi har selv betalt for stativerne.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE SMYKKER | CARRÉ & PICTO