SE VORES GARDEROBE | SNEAK PEEK

VIDEO: JEG TESTER GHD CREATIVE CURL WAND

AFFILIATE: GHD CREATIV CURL WAND | GHD HEAT PROTECT | GHD HAIR BRUSH

Hvis I vil se mig brænde mine fingre, se Mark brase ind under optagelserne, og se hvordan GHDs Creative Curl Wand laver krøller, så bør I tjekke denne video ud. 😉 Jeg ved ikke, om jeg måske gør det forkert, men jeg troede, at krøllerne ville blive lidt mere rodet og beachy, men i stedet blev de ret flotte og elegante, hvilket egentlig også er fint nok. Det er nok bare at prøve sig frem, hvis man søger det lidt mere rodet look. Nu var det første gang, jeg prøvede krøllejernet, så jeg skal måske gøre det mindre “kontrolleret” næste gang. Under alle omstændigheder, så blev krøllerne virkelig flotte og ca. 10-15 efter, jeg afsluttede filmen, faldt de lidt mere ned og blev mere naturlige og tilfældige, som jeg godt kan lide dem.

Husk, at hvis I køber et styling produkt for over 1000kr, så får I et gavesæt bestående af en lækker GHD hårbørste og en heat protect spray med oveni prisen. Sættet har en samlet værdi af 498,-, så der er mange penge at spare. Besøg GHD her.

Jeg håber, at I kan bruge videoen og anmeldelsen til noget. I kan tjekke flere af mine videoer ud på Youtube her, hvor I også kan abonnere, så I kan se, når der kommer nye videoer – hvilket der gør snart!

IMG_5663 IMG_5664

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE VORES GARDEROBE | SNEAK PEEK