Hjem RANDOM HEY, FORRESTEN … #2

HEY, FORRESTEN … #2

af Frederikke Egel

1304075_2016103118552872_sbig.jpg

1. Begynder jeg at træne igen på mandag. Der skulle eftersigende være sauna i mit fitnesscenter, så det glæder jeg mig til. 2. Har vi brugt 5000kr i IKEA i dag. 3. Overvejer jeg at få en tatovering mere. 4. Har vi tilføjet fire nye planter til lejligheden. 5. Kan jeg ikke komme mig over, hvor nice dette contour kit er. 6. Har Marks mor inviteret os til Prag til maj. 7. Kan jeg ikke finde ud af, om jeg skal have skærmbriller. 8. Virker min Mac-oplader kun, når jeg har den siddende på én bestemt måde. Dét er seriøst pisse irriterende. 9. Er jeg vildt glad for min Iphone 6S Plus. 10. Vil jeg gerne lave en væg i lejligheden fyldt med smukke billeder. 11. Tør jeg ikke løbe i Amagerfælled alene. Og der er ikke andre steder at løbe i Ørestad. Ergo, jeg løber ikke. 12. Har jeg haft et ur på i en uge, uden at indstille det korrekt. Det er lidt forvirrende, men jeg har hver dag vundet en time hist og her. Det er meget rart.

You may also like

Skriv en kommentar