NY DUFT TIL MARK OG JEG: CALVIN KLEIN #THE2OFUS

HEY, FORRESTEN … #2

1304075_2016103118552872_sbig.jpg

1. Begynder jeg at træne igen på mandag. Der skulle eftersigende være sauna i mit fitnesscenter, så det glæder jeg mig til. 2. Har vi brugt 5000kr i IKEA i dag. 3. Overvejer jeg at få en tatovering mere. 4. Har vi tilføjet fire nye planter til lejligheden. 5. Kan jeg ikke komme mig over, hvor nice dette contour kit er. 6. Har Marks mor inviteret os til Prag til maj. 7. Kan jeg ikke finde ud af, om jeg skal have skærmbriller. 8. Virker min Mac-oplader kun, når jeg har den siddende på én bestemt måde. Dét er seriøst pisse irriterende. 9. Er jeg vildt glad for min Iphone 6S Plus. 10. Vil jeg gerne lave en væg i lejligheden fyldt med smukke billeder. 11. Tør jeg ikke løbe i Amagerfælled alene. Og der er ikke andre steder at løbe i Ørestad. Ergo, jeg løber ikke. 12. Har jeg haft et ur på i en uge, uden at indstille det korrekt. Det er lidt forvirrende, men jeg har hver dag vundet en time hist og her. Det er meget rart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY DUFT TIL MARK OG JEG: CALVIN KLEIN #THE2OFUS