NEW FUR JACKET ON SALE

BLOGGER CRUSH #4

Untitled

CREDIT: MOWOBLOG

Det er efterhånden rigtig længe siden, at jeg har delt et vaskeægte “crush” med jer herinde. Senest var i 2013, da jeg delte #1 her, #2 her og #3 her. Jeg læser dog ikke rigtig #1 og #2 mere, men jeg læser stadig #3, og jeg læser mange andre blogs. Jeg tænker derfor, at jeg ville bringe denne kategori på banen igen for at vise jer, hvor jeg finder min inspiration. Jeg håber, at I kan blive inspireret af det selv.

Grunden til, at jeg vil bringe det på banen igen er faktisk, at jeg lige – altså som i for 5 min side – er faldet over denne yderst velbeklædte og skønne dame, som I ser på billederne. Er du gal, hvor er Monja og hendes blog (og Instagram) gennemført. Av! Jeg er sindsygt inspireret af de outfits, I ser i collagen ovenover, så jeg ville gerne lige give et skulderklap og et shoutout med på vejen. Besøg hendes blog her. Hvilke blogs bliver I inspireret af og læser fast?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW FUR JACKET ON SALE