CONTOUR KIT TIL 79KR

CASUAL OUTFIT

IMG_0841 IMG_0845 IMG_0873IMG_0819IMG_0906AFFILIATE: SELECTED FEMME JAKKE (her) | GINA TRICOT BUKSER (her) | ADIDAS SNEAKERS (her) | H&M CAP (similar) | PIECES BH (her)

Åh, jeg ville ønske, at dette outfit var fra i dag, for så havde det betydet, at jeg ikke havde ligget syg derhjemme. Jeg er aldrig syg, så det er virkelig uvant for mig at have hovedpine, kvalme, være ualmindelig træt og mangle overskud til at lave noget mad. Bah. Det gider jeg ikke rigtig. Jeg har heller ikke rigtig tid. Det er som om, at sygdom altid kommer ubelejligt – man har altid travlt i den periode, man bliver syg. Det hænger godt sammen med, at man ofte er stresset, når man har så travlt, og så har man lavt immunforsvar, hvorfor man bliver lettere syg. Jeps. I makes sense. Men det gør det ikke mindre irriterende.

Om ikke andet så har jeg da opbrugt min sofa-tid, da jeg har ligget fladt hele dagen. Okay ikke hele dagen. Jeg sneg mig lige ned på 0 sal for at købe noget slik i Netto, men ellers har jeg mere eller mindre ligget ned hele dagen. Haha. Jeg håber, at det betyder, at jeg har super meget energi til at nå en masse de næste par dage. Er jeg den eneste, der er ramt af sygdom?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CONTOUR KIT TIL 79KR