GOODIEBOX | FEBRUAR (BEAUTYBLENDER)

COPENHAGEN FASHIONWEEK OUTFIT #3

P2030004 P2030009 P2030042 P2030031 P2030055

AFFILIATE: ACNE JAKKE (hersimilar) | PIECES BH (her) | ASOS TEE (her) | SELECTED FEMME LÆDERBUKSER (similar) | TAMARIS SKO (her) | CHANEL TASKE

Så lykkes det mig endelig at få redigeret de sidste outfitbilleder fra fashionweek. Langt om længe. I har jo set noget af looket i min Fashionweek Vlog, men her kommer det fulde look med links til det meste. Jakken er nok mit kæreste eje. Jeg elsker den simpelthen, og den er det varmeste nogensinde, men den koster altså derefter. Det kan I jo se her. ;) Jeg har fundet et alternativ i hvid hos Nelly her, som jeg synes er viiiildt fed. Jeg overvejer den selv som et supplement til den sorte, fordi den er såååå varm og stor. Læderbukserne er jeg også stor fan af, men det er udsolgt, så jeg har fundet disse på udsalg på Nelly, som har et mat look. Det synes jeg er ret cool.

I aften er jeg hjemme og spise hos min søster sammen med min anden søster og alles kærester. Det er super hyggeligt. Må I have en dejlig aften.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX | FEBRUAR (BEAUTYBLENDER)