MIN FØRSTE VLOG | FASHIONWEEK

DE DER ANKELSTØVLER

Untitled

AFFILIATE: NELLY ANKLE BOOTS

Så er hun på den igen med de sko der. Alt imens jeg forsøgte at planlægge outfit til arbejde i morgen, blev jeg enig med mig selv om, at jeg mangler nogle lækre ankelstøvler som ovenstående. Jeg har mine Toga Pulla, som jeg forguder, men jeg skal have skiftet såler på begge par, før jeg kan bruge dem, og jeg er for nærig og for doven til at få det gjort lige nu, så de ligger bare og samler støv. Fedt. Derfor er jeg på udkig efter lidt forskellige. Jeg har kigget på disse fra Sarenza og disse fra Nelly. Jeg er vild med begge par, men dem fra Nelly er lige billigere og derfor lidt nemmere at argumentere for at købe hjem. Og så er de sgu ret fede! De kan findes her.

1 kommentar

  • Emilia Padilla

    Linket virker ikke for mig? Ved du hvad modellen hedder? <3 Super flotte!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN FØRSTE VLOG | FASHIONWEEK