NY DUFT TIL MARK OG JEG: CALVIN KLEIN #THE2OFUS

FORRESTEN … #2

 photo 12787298_10208134767465024_845483876_o copy_zpsndkkjykd.jpg

AFFILIATE: ALEXANDER MCQUEEN JAKKE (similar) | ASOS BÆLTE (her) | ASOS JEANS (her| KHIRO SKO (her) | PROENZA SCHOULER TASKE (her)

1. Begynder jeg at træne igen på mandag. Der skulle eftersigende være sauna i mit fitnesscenter, så det glæder jeg mig til. 2. Har vi brugt 5000kr i IKEA i dag. 3. Overvejer jeg at få en tatovering mere. 4. Har vi tilføjet fire nye planter til lejligheden. 5. Kan jeg ikke komme mig over, hvor nice dette contour kit er. 6. Har Marks mor inviteret os til Prag til maj. 7. Kan jeg ikke finde ud af, om jeg skal have skærmbriller. 8. Virker min Mac-oplader kun, når jeg har den siddende på én bestemt måde. Dét er seriøst pisse irriterende. 9. Er jeg vildt glad for min Iphone 6S Plus. 10. Vil jeg gerne lave en væg i lejligheden fyldt med smukke billeder. 11. Tør jeg ikke løbe i Amagerfælled alene. Og der er ikke andre steder at løbe i Ørestad. Ergo, jeg løber ikke. 12. Har jeg haft et ur på i en uge, uden at indstille det korrekt. Det er lidt forvirrende, men jeg har hver dag vundet en time hist og her. Det er meget rart.

5 kommentarer

 • M

  Hej :)
  Nu bor jeg selvi Ørestad, og der løber tit i Fælled, der sker ikke noget, og det er dæleme flot..
  Ellers løber ud mod vestamager, der er også den vej hvor ismageriet ligger.. De lange ture kan du tage uden om fælled og ind på bryggen, eller ud til strandparken.. Der er masser af steder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Uh, det lyder fantastisk, at der er andre lækre muligheder. Jeg har ikke lige undersøgt det nok, så det er rart at høre. Tak for tip! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Q

  Byparken er vel også en mulighed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Byparken er ikke ret stor, så jeg vil komme til at løbe rundt i ring. Måske ikke så sjovt. :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] (pænt meget) inspiration fra Frederikke Egel, har jeg fumlet dette sammen. Jeg er taknemlig for, at der er så mange dygtige bloggere derude, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY DUFT TIL MARK OG JEG: CALVIN KLEIN #THE2OFUS