DE DER ANKELSTØVLER

FORRESTEN …

12755368_10208051614986264_736600879_o copy

AFFILIATE: SELECTED FEMME JAKKE (her) | H&M CAP (similar) | PULZ JEANS (similar) | ADIDAS SNEAKERS (her)

Jeg har længe rodet med idéen om at indføre et par “serier” her på bloggen, hvor der fast kommer indlæg inden for et bestemt område. Jeg synes selv, det er hyggeligt, at der går nogle indlæg igen hos andre bloggere, så med inspiration andetssteds fra, vil jeg på et tidspunkt indføre en serie med andre bloggere, der inspirerer mig, en serie med mine favoritprodukter for måneden, en serie med ugen der gik og en serie med random information. Jeg starter med sidstnævnte, som jeg vil kalde “Forresten”, fordi den bare skal være casual, uforpligtende og fyldt med random omend nysgerrighedstilfredsstillende info, jeg forresten lige vil fortælle jer om. Smid feedback i kommentarfeltet om det er helt hul i hovedet, eller om det egentlig er meget sjovt. Måske også med forslag til andre serier?

1. Får vi malet vindueskarme, paneler og døre de her dage. YAY! Lejligheden er meget snart færdig! 2. Betaler vi 800kr om måneden for internet og tv. FUCK! Det er dyrt at være afhængig af godt og hurtigt internet samt den store tv-pakke. 3. Ved jeg godt, hvad jeg vil skrive om i min bachelor, men jeg ved ikke, hvordan jeg nogensinde skal få lavet den opgave. 30 sider på engelsk. Ad. 4. Jeg bruger ret meget tørshampoo. Både når jeg har fedtet og rent hår. 5. Har jeg fået min nye telefon. Det vidste I måske godt. 6. Jeg vil gerne have en kikkert. Vi har jo ok god udsigt. Og så kan jeg snage hos naboerne. 7. Bruger jeg 90% af min tid herhjemme i mit Adidassæt, fordi det er blødt, ikke strammer nogle steder og giver mig en sporty følelse, uden sidstnævnte overhovedet er berettiget. 8. Skal vi have en sort væg i lejligheden. Kan I gætte hvor? 9. Har jeg lige set hele Prison Break serien og er ok vild med Michael Scofields karakter. 10. Har jeg i dag modtaget denne kurv i guld og denne lampe med guld deltajer, og de er bare SÅ fine! 11. Skal vi have nye spisebordstole med en siddehøje på 60-65cm. De findes bare ikke. Ikke i pæne i hvert fald. 12. Vil jeg gerne rejse. Snart. Nu. 13. Er jeg løbet tør for gode serier. Nogle tips?

2 kommentarer

 • Mille

  Ja, jeg synes det er en god idé! Altid meget sjovt at opsamle ugen der gik – især hvis ikke man får alle indlæg med ;)

  Andre ideer kunne være:
  – Sange der hitter for tiden (for dig) – Ja, thank god for Spotify, for jeg er forevig bagud, hvis ikke spotify kunne opdatere mig med det nyeste ;-)
  – Ugens eller månedes inspiration/blog eller instagram.
  – Dit nyeste tiltag, you name it, det kan være hvis du er blevet hooked på en farve, brand eller sådan, evt make-up produkt.
  – Det kunne også være sjovt, hvis du kom med til du ikke kan fordrage eller bryder dig om. Det er nogen gange interesant ved andre. Det kan jo være alt fra farve, til negle, til dyr.
  – Du kan også lave en serie med dine mest likede indlæg. Dit mest likede instagram post, evt bare for måneden eller for ugen :-)

  Lidt flere ideer var der dér :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE DER ANKELSTØVLER