HVAD SKAL DER SKE EFTER MIN BACHELOR?

GOODIEBOX | FEBRUAR (BEAUTYBLENDER)

IMG_5739 IMG_5746

TILMELD DIG GOODIEBOX HER | ÆSKEN ER SPONSORERET

Jeg er så heldig at have et samarbejde med Goodiebox, så jeg hver måned får tilsendt deres lækre boxe. Det er en forkælelse, der er ualmindeligt dejlig og giver en uventet glæde, fordi man aldrig rigtig ved, hvad dag den kommer. Personligt elsker jeg uventede gaver – store som små. Denne måneds Goodiebox synes jeg er ekstra god, fordi der er en beautyblender i. Haha. Jeg har længe ville prøve den lille dims, som man ser overalt på youtube og hos beautybloggere, og nu har jeg endelig fået fingre i en – og så er det endda den originale. Jeg mener faktisk, at denne koster det samme fra ny, som et månedsabonnement hos Goodiebox koster. Så kan det altså godt betale sig, når man får en masse ekstra ting med “gratis”.

Denne måneds Goodiebox består af:

Du kan stadig nå at få februarboxen, hvis du tilmelder dig her. Det koster 119kr om måneder + forsendelse, men indholdet har jo en langt større værdi. Ofte bliver jeg præsenteret for noget, jeg aldrig ville have brugt penge på selv, og det er en rigtig god måde at teste nye ting af. Læs mere om konceptet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SKAL DER SKE EFTER MIN BACHELOR?