10 RESTAURANTER DU SKAL PRØVE | KØBENHAVN

HVAD SKAL DER SKE EFTER MIN BACHELOR?

Untitled-2

SPONSORERET INDLÆG

Åh gud. Vi skal til at holde møder med vores vejleder om emne til bachelor, fag vi vil skrive i, videnskabteoretiske ståsted osv. osv. Det er ved altså ved at være serious business nu, og jeg er virkelig tæt på at være færdig med den uddannelse, der altid har ligget så langt ud i fremtiden. Og så alligevel ikke. Dumme opgave… Jeg kan huske, at jeg i gymnasiet altid tænkte, at man virkelig var gammel og klog, når man gik på universitetet. Nu går jeg der selv. Eller jeg er faktisk snart færdig. Shit. Hvad skal der så ske?

Som jeg fortalte jer i denne video, har jeg planer om at gå fuldtid med bloggen. Det går rigtig godt for mig lige nu, og jeg kunne godt tænke mig at prøve kræfter med min karriere og blog i den virkelig verden, inden jeg fast beslutter mig på en kandidatuddannelse. For mig er kandidaten den “sidste mulighed” for at tilrettelægge sin fremtid. Jeg ved godt, at man sagtens kan skifte spor undervejs og efter sin uddannelse, men jeg vil gerne være sikker på, at det er den rigtige uddannelse, når jeg starter, og jeg synes ikke, at det er nogen dum idé at være forberedt på, hvilke muligheder man har i fremtiden. Da jeg valgte at tage sabbatår efter gymnasiet, havde jeg allerede undersøgt, hvilken bachelor jeg gerne ville læse, så jeg havde styr på det, når jeg skulle søge ind. Det viste sig at være en rigtig god idé, for så havde jeg tid til at gå og mærke efter min mavefornemmelse, mens jeg holdte sabbatår og nød livet. Det gælder om at læse noget, man brænder for, for ellers bliver det virkelig nogle hårde år. Og det viste sig også at være den rigtig uddannelse, jeg valgte. En hård en, men den rigtige. Jeg har tænkt mig at have samme fremgangsmåde med min kandidat nu her, da det er en kæmpe beslutning, og jeg er nødt til at have noget tid til at tænke over det.

Det er ikke fordi, jeg vil belære jer en masse, men jeg vil opfordre jer til at forberede jer, hvis I er i samme båd som mig, hvadenten I skal starte på en bachelor eller kandidat. Jeg vil derfor tippe jer om, at Aalborg Univeristet har åbent hus på deres campus i Esbjerg d. 26.-27 februar og i Aalborg og København d. 2. marts 13-17, hvis I vil ud og høre om bachelor- eller kandidatuddannelser. Jeg selv deltager for at høre om kandidatuddannelse, der hedder “Kommunikation” og er mere eller mindre en overbygning på den bachelor, jeg læser nu. Det er utrolig spændende og noget, jeg gerne vil arbejde med i fremtiden, så det er perfekt, at den uddannelse nærmest er skræddersyet til mig. Tilmed så har de et større fokus på gruppearbejde på AAU end på SDU, hvor jeg er nu, og jeg tror, at det er rigtigt vigtig at gøre det naturligt at samarbejde med andre mennesker, så man kan bruge hinandens kompetencer stærkest muligt. Personligt kan jeg have lidt svært ved det, da jeg er vant til at arbejde alene på bloggen, men samtidig så elsker jeg også at sparre med folk og dele ud af idéer og erfaringer, så det tror jeg kun vil være godt for mig. Til åbent hus vil jeg kunne snakke med nogle andre studerende til og få deres personlige meninger om uddannelsen og deres planer efterfølgende. Det tror jeg er ret nyttig viden, og det er lidt nemmere at stille de dumme spørgsmål til andre studerende end til undervisere.

Det blev en laaang smørre. Alt i alt ville jeg egentlig bare fortælle, at jeg er mega glad for og stolt over, at jeg (snart) har gennemført min bacheloruddannelse, og det er klart min plan at gå hele vejen og få en kandidat. Det er den fedeste følelse at gennemføre noget så stort! Jeg vil lige have en pause inden kandidaten, men det er altid godt at være bevidst om fremtiden og en lille smule forberedt. Det håber jeg, at jeg kan blive til åbent hus på AAU CPH. Jeg glæder mig for sygt til at gå all in på bloggen. Jeg kan slet ikke vente!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 RESTAURANTER DU SKAL PRØVE | KØBENHAVN