COPENHAGEN FASHIONWEEK OUTFIT #2

JEG ER VILD MED DET HER

Untitled

PHOTO: @AMANDABUGGE

AFFILIATE: 1. HER 2. HER 3. HER

Mit seneste crush er en pelsvest, som den på billedet. Ej, hvor ser det bare lækkert, stilet og elegant ud, når man smider den uden på et simpelt outfit! Jeg tænkte, at jeg nok ville kunne finde noget lignende på ASOS, og ganske rigtigt – de har disse 3 lækre veste på udsalg lige nu, så nu har jeg bestilt denne hjem. Haps. Jeg glæder mig allerede til at modtage!

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN FASHIONWEEK OUTFIT #2