BD 5 ÅR | GALLA

LEATHER LEGGINGS

Untitled

AFFILIATE: 1. HER 2. HER 3. HER

En af mine helt store inspirationskilder hvad angår outfits er Maja Wyh, som I ser på billedet. Jeg synes, at hun har den mest rockede, gennemførte og unikke stil, og det fede er, at hendes outfits ofte bare består af simple items. Det kan jeg godt lide! Jeg vil i dette indlæg sætte fokus på læderbukser, da jeg længe har ledt efter det perfekte par, da jeg altid synes, at mine giver sig og bliver for løse efter noget tid. Nr. 3 er min klare favorit, så dem har jeg selv bestilt dem hjem. De koster heller ikke andet end 299kr på tilbud her, men de er ikke helt sååå læderskinnende, så jeg overvejer også at bestille nr. 2 hjem. De er ret rå! De kan findes her.

2 kommentarer

  • Virkelig godt tip! Jeg købte et par for et halvt års tid siden men de er falmede meget og har længe ledt efter et nyt par!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BD 5 ÅR | GALLA