10 RESTAURANTER DU SKAL PRØVE | KØBENHAVN

LIDT ADIDAS SHOPPING

Untitled

AFFILIATE: ADIDAS BOMBER JACKET | ADIDAS TEE | SPONSORERET INDLÆG

Jeg er seriøst som en lille barn nogen gange.. Mark har en kammerat på besøg og i det øjeblik, han fjerner opmærksomheden fra mig, stryger jeg direkte ind på diverse hjemmesider og køber alverdens ting og sager hjem. Altså jeg klager ikke, for av hvor glæder jeg mig til at modtage denne ordre, men det bliver altså lidt dyrt i længden at skulle være så opmærksomhedskrævende fra en fyr, der spiller håndbold 4-5 aftener om ugen og som også skal have dækket noget sociale behov med andre end mig en gang imellem. Nå, men det er vel egentlig kun til min egen fordel, når jeg spontant får klikket sådan nogle ting hjem. Især bomberjakken glæder jeg mig til at få hjem! T-shirten koster forresten kun 212kr her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 RESTAURANTER DU SKAL PRØVE | KØBENHAVN