SE VORES GARDEROBE | SNEAK PEEK

MARMOR IPHONE COVER | MARBLE CASE

Untitled

AFFILIATE: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Godmorgen guys. Jeg ville lige tippe jer om disse fantastiske marmor/marble covers, som Nelly forhandler lige nu. Marmor er jo fint, og hvis det stod til mig, så havde vi det overalt i lejligheden. Det er perfekt til billeder, det giver et elegant udtryk, det passer ind over alt, og man kan style det med guld, sølv, bronze, sort og mange andre farver. Særligt det sorte og røde cover er jeg virkelig hooked på! Lige i øjeblikket er jeg ved at overtale Mark til at købe dette sofabord fra Ellos, da det bare er SÅ flot! Dét og et marmor cover ville jo passer perfekt sammen. ;)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE VORES GARDEROBE | SNEAK PEEK