VIDEO: CONTOUR KIT TUTORIAL & REVIEW

NÅR FREMTIDEN PRESSER PÅ

 SPONSORERET INDLÆG

I torsdags mødtes jeg med min studiegruppe for at hygge lidt, catche op og selvfølgelig snakke studie. Vi sidder allesammen og er ved at udarbejde problemformulering til vores bachelor, så vi er alle en smule præget af stress, forvirring og fortvivlelse om, hvad denne skal handle om, da udfaldet af den og vores eksamenskarakter kan præge vores fremtid.

Vi er 5 i min studiegruppe og 3 ud af 5 vil direkte videre på kandidaten. Det skyldes delvist, at de er motiveret for at læse nu og egentlig gerne vil færdiggøre deres uddannelse, så de kan begynde at tænke på fremtiden, men det skyldes også, at de er “presset” af vore system, der mere eller mindre hver år kommer med nye tiltag til, hvordan vi skal læse vores uddannelser, komme bedst/hurtigst igennem systemet og samtidig være lige så kloge som kineserner. Når jeg sidder og snakker med dem, så får jeg super meget lyst til at forsætte min uddannelse og tage kandidaten, nu “når jeg er i gang”, men omvendt så har jeg også bare super meget lyst til at prøve det selvstændige liv af, hvor jeg kører min egen virksomhed, tager chancer og lærer en masse, som jeg er overbevist om, man ikke kan lære ved at sidde til undervisning og læse aaaaalt for mange lektier.

Fordi jeg er så meget i tvivl, mener jeg dog, at det er vigtigt ikke at udelukke nogle muligheder. Jeg er sikker på, jeg ikke er den eneste, der er i tvivl om fremtiden, hvad man gerne vil læse, og hvad man gerne vil være, når man “bliver voksen”. Til jer, der også er i tvivl, vil jeg derfor minde jer om, at der er åbent hus på Aalborg Universitet i København og Aalborg på onsdag d. 2 marts fra 13-17, hvor I kan høre om mulighederne for både bachelor- og kandidatuddannelser. I kan tale med både undervisere og elever, så I kan stille alle de spørgsmål, I måtte ligge inde med. Jeg ved selv, at jeg har 1000 spørgsmål, så jeg glæder mig til at få besvaret nogle af dem og forhåbentligt blive en smule mere afklaret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: CONTOUR KIT TUTORIAL & REVIEW