RESTAURANT ANBEFALING | BØF

NEW FUR JACKET ON SALE

4Untitled

AFFILIATE: SELECTED FEMME JACKET

Jeg modtog i fredags dette vidunder af en jakke fra Selected Femme købt på ASOS, og jeg må sige, at jeg blev bestemt ikke skuffet, da jeg fik den på. Den er lige så lækker, fluffy og elegant i virkeligheden som på billederne, og jeg er allerede stor fan. Jeg havde ikke så meget held med mig, da jeg købte denne hjem, for den var desværre for lille og derefter udsolgt, selvom jeg havde sukket efter den i laaang tid. Jeg sendte den derfor retur og købte denne, da jeg fik mine penge. Men det er også helt okay. ;) I fredags var jeg inde og kigge på ASOS, og der var den tilbage i alle størrelser, men i dag.. Ja, der er den udsolgt. So sorry! Jeg skal nok holde øje og tippe jer, hvis den kommer på igen, men ellers kan I tjekke deres andre pelsjakker ud her. Der er virkelig mange, jeg gerne ville eje..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RESTAURANT ANBEFALING | BØF